Contact

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Haagsche Delftsche Mixed

Locatie

Theo Mann Bouwmeesterlaan 205
2597 GV Den Haag

Contact info

Age Walta
Mobiel: 0654954226
Email:

Vervangend Vervoer

De Kwibus

0174-221 219

https://www.kwibus.net/kosten/

Taxi

Haagse Taxi Centrale
070 777 7777
www.haagsetaxicentrale.nl

Routebeschrijving

Na het bord Den Haag bij het 2e verkeerslicht rechtsaf (de van Alkemadelaan), bij het derde verkeerslicht rechtsaf en meteen weer rechtsaf de Waalsdorperweg op, steeds de weg blijven volgen. Aan het einde – na de flats – is een grote parkeerplaats. Het HDM Sportcentrum ligt aan het einde van de parkeerplaats en daar is aan de rechterhand de ingang naar de HDM-velden.
Voor het ingaan van de tunnel bord Bronovo volgen. Na de rotonde, en ongeveer 50 meter voor de stoplichten, naar links, dan direct weer naar links de Waalsdorperweg op, steeds de weg blijven volgen. Aan het einde – na de flats – is een grote parkeerplaats. Het HDM Sportcentrum ligt aan het einde van de parkeerplaats en daar is aan de rechterhand de ingang naar de HDM-velden.
Via Prins Clausplein de Utrechtsebaan opgaan en uitrijden.
Bij verkeerslicht rechtsaf, daarna eerste verkeerslicht linksaf (van Alkemadelaan), bij het derde verkeerslicht rechtsaf en meteen weer rechtsaf de Waalsdorperweg op, deze weg blijven volgen. Aan het einde – na de flats – is een grote parkeerplaats. Het HDM Sportcentrum ligt aan het einde van de parkeerplaats en daar is aan de rechterhand de ingang naar de HDM-velden.